Inici > Novetats > Actualitat > Notícies

Novetats

Actualitat

Els donatius dels alumnes permetran engegar dos nous projectes
[30/06/2011]

El Campus per la Pau ha rebut un total de 12.659 euros en contribucions econòmiques voluntàries durant el primer semestre de l'any 2011. L'import de les donacions s'invertirà en la creació de dos nous programes de formació solidaris, un enfocat a la prevenció i protecció contra l'explotació sexual infantil i un altre de capacitació digital per a professors haitians.

En formalitzar la matrícula virtual o presencial, els alumnes de la UOC poden fer una aportació econòmica per a ajudar a desenvolupar un seguit d'activitats solidàries del Campus per la Pau. Aquest any, «les ajudes obtingudes es destinaran a formar digitalment professors universitaris d'Haití perquè puguin continuar amb la seva tasca educativa en el seu país devastat», segons ha informat el director del Campus per la Pau, Eduard Vinyamata. D'altra banda, el Campus per la Pau també vol posar en marxa el curs de Prevenció i protecció contra l'explotació sexual infantil, per transmetre la gravetat d'aquesta problemàtica.

Vinyamata ha agraït la col·laboració desinteressada de totes les persones que han fet una donació: «Som una iniciativa solidària que no es regeix per les normes del mercat; per això moltes vegades no obtenem beneficis dels programes que posem en marxa. Els donatius ens són de gran ajuda i ens permeten tirar endavant projectes dels quals no podríem assumir el cost per manca de recursos». El director ha recordat que la donació es podrà desgravar en la declaració de la renda.

El Campus per la Pau desenvolupa programes de formació, recerca i sensibilització mitjançant l'educació virtual a favor de la millora de les condicions de vida de les persones en els camps dels drets humans, l'ajuda humanitària, la conflictologia, els processos de pau, la sostenibilitat ambiental i la cooperació internacional.
 

Creative Commons. Alguns drets reservats
Aquest text està subjecte -llevat que s'indiqui el contrari- a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 Espanya de Creative Commons. Pots copiar-lo, distribuir-lo i transmetre'l públicament sempre que citis l'autor i Universitat Oberta de Catalunya (UOC), no facis un ús comercial i no en facis obra derivada. La llicència completa es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca.