Imatge

 

Aquest dimecres a la tarda té lloc el «Wikispeech sobre Innovació Social», un debat en línia i també presencial (a partir de les 18 hores al Wikilounge de la UOC a Barcelona) organitzat pel moviment Ments Obertes amb la participació de Joan Creus i David Cortés.

1.700 persones, a la Universitat Oberta d'Estiu

Un total de 1.700 persones s'han matriculat a la catorzena edició de la Universitat Oberta d'Estiu, que té lloc aquest juliol. Enguany la UOC ofereix una setantena de cursos virtuals breus, de vint-i-cinc hores de durada, que permeten combinar aprenentatge, lleure i desenvolupament professional.

 

«La UOC i tres tardes de primavera de 1994»

Claudi Alsina va oferir una conferència durant la segona edició de la trobada institucional de docents de la UOC el 9 de juliol.

 

Vídeos destacats


El pilot Marc Coma i la regatista Anna Corbella, protagonistes de la Trobada Anual Alumni

El tres vegades guanyador del ral·li Dakar Marc Coma es considera un afortunat per haver fet de la seva afició la seva feina. I ho van poder constatar els graduats i graduades de la UOC que van participar en la Trobada Anual Alumni. A més de l'experiència de Coma, la regatista Anna Corbella va narrar la seva aventura en la darrera Barcelona World Race.

Guia d'experts
UOC Canal en YouTube